tiistai 2. syyskuuta 2008

Pajuja

Niitä on paljon! Niitä on punaisia! Ja vihreitä! Ja mustia! Eikä niissä ole oksia tai haaroja tai mutkia! Ja kaikki on minun, MINUN, MINUN! Muhahahahahaaa!
Maaninen kiilto silmissä rämmin eilen tulevan kalalammen rannoilla. Pajut näyttävät hyviltä, pitkää ja oksatonta, ohutta ja paksua. Ja paljon, kuten yllä olevasta kuvastakin näkyy. Putoaisipa lehdet puusta nopeasti ja sitten saisi tulla lämmintä keliä, että tarkenisin punoa pihassa, eikä tarvitsisi olla hirvikärpäsiä tai muita verenimijöitä, kiitos!
Vauva sai vielä tikrumekon. Testailin saumurin eripituissyöttöä, ja poimuttihan se! Fiksu vekotin. Poimuttava kone on kätevä Tipun vaatteissa. Prinsessakausi sen kun vain jatkuu. Tiikerikangasta on vielä pieni pala, taidan tehdä siitä toisen pipon. Ruskea resori meni kyllä kaikki, mikä selittää mekon lähes mikroskooppisen ohuet resorit kädenteiden reunassa. Mutta katsokaa noita sääriä! Söpöt!
Miehen lapaset. Mustaa Nallea Syksy-Nallen kaverina. Musta on jotenkin oudon tuntuista, ihan erilaista, kuin muut värit. Silmukoita oli 18/puikko, puikot 3 mm. Leveys on ihan sopiva isohkoon miehen käteen. Kirjoneulemalli on Mary Oljen Kauneimmat käsityöt -kirjasta, käänsin sitä 90 astetta, laitoin keskikohdan lapasen keskelle ja jätin kuvion sivuilta yli menevät silmukat pois. Kirjoneuletta vaan tuntuu puikoille pyrkivän.
Tätähän se on lapsiperheen rakennus: Tipu kiipeilee multakasassa ja Isäntä kuokkii taustalla maata Åkella. Tipun mielestä parhaat leikkipaikat on rakennuksella, mutta en oikein uskalla päästää sitä Isännän kanssa työmaalle niin kauan, kuin kaivut vielä jatkuvat.



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Salaisen patalapun virkkaaja kyselee, onko sinulla jotain erityistä tai erityisiä lempivärejä, joita patalappuun haluaisit? Onko sinulla jotain väriä, mitä inhoat?

Ilosilmukka kirjoitti...

Salaiselle patalapun virkkaajalle voin paljastaa, että en todellakaan tykkää vaaleanpunaisesta tai violetista, fyuksiasta, lilasta, pinkistä tai vadelmanpunaisesta. Muista väreistä kyllä!