perjantai 9. marraskuuta 2012

Happy flower decoration

Jossain kotimaisessa käsityöblogissa olin törmännyt tällaiseen kukkaan. Malli on nimeltään happy flower decoration ja ohje löytyy täältä, englanniksi tosin, mutta kuvat ovat sen verran hyviä ja niitä on niin paljon, että tämän tekee kuvien perusteella vaikka ilman tekstiäkin, jos on vähän virkkaillut ennenkin.
 Kukkaa varten kaivelin varastoista kaikki sopivan paksuiset puuvillalangat, ja mukavastihan niitä löytyi. Langoissa on vähän paksuuseroja, mutta se ei tässä haittaa. Valokatkaisijan jätin kuvaan näkyviin mittakaavan vuoksi. Ihan pikkukukkasesta ei tässä ole kyse.
Aivan mahtava ohje. Helppo tehdä, saa säätää värejä oman makunsa mukaan enemmän tai vähemmän. Ohje on oikeasti niin simppeli, että kolmannen kukan kohdalla sen muistaa jo ulkoa. Minulla on nyt viisi kukkaa virkattuna, joista kolme olen jo tärkännyt liima-vesiseoksella ja tämän yhden kasannut ja koristellut helmillä ja napeilla. Niin että eiköhän näitä kukkasia näy täällä kohta lisääkin. Tytöt valitsivat molemmat yhteen kukkaan mieleisensä värit, Tipu turkoosia, mutta ei punaista, Pupu punaista, mutta ei turkoosia. Hassuja tyttöjä!

1 kommentti:

Sirpa kirjoitti...

Voi miten hauska! Piristävä koriste näin pimeinä aikoina...