tiistai 27. heinäkuuta 2010

Sinistä ja valkoista

... ja vähän vaalenapunaistakin. Tein tyttöjen sänkyyn toisenkin tilkkupeiton. Pikatekniikalla tähän malliin. Koko on suunnilleen 100 x 210 cm.
Ei muuta vikaa, kuin että päällisen ompeleminen kävi niin helposti. Tämä hauskuus loppui liian pian! Alla lähikuva kankaista. Ostin joskus keväällä toimintakeskuksen jämistä muumikankaiden suikaleita. Peittoon on käytetty suikaleita juuri sen levyisinä, kuin ne sattuivat olemaan (11-13 cm), viittä erilaista kangasta.
Tällä tekniikalla jäi väkisin yli yksi blokki. Laitoin siihen reunukset ja tikkasin vauvanpeitoksi. Koko suunnilleen metri kanttiinsa.
Tässä vielä yhteispotretti mökin kuistilla.
Tyttöjen sänky näyttää nyt tältä. Kestää kyllä katseet tuossa tuvan nurkassa seistessään. (Lukuunottamatta tuota Pupulle alasänkyyn tehtyä lisälaitaa...)
Kotona on käyty välillä pesemässä pyykkiä ja maalamassa. Räystäänalusia tällä kertaa. Takapuoli tuli tänään maalattua loppuun. Päätyihin tarvitsee nosturia ja etelään antavaa etupuolta ei oikein käy maalaaminen yli 20 asteessa ja auringonpaisteessa. Saa nähdä, milloin homma jatkuu.

Ei kommentteja: