keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Keskeneräisiä

Mitään mainittavaa valmista ei nyt ole esitellä. Työt pyörähtivät käyntiin maanantaina ja lisäksi tällä viikolla sattuu olemaan lähiopiskeluviikko. Pupu on opetellut päivähoitoa aamupäivisin, sen sijaan iltapäivisin, kun Tipukin on kotona, hoidetaan Pupu edelleen kotona. Koulun takia olen ehtinyt töihin vasta yhtenä aamupäivänä, ja silloinkin aika meni siihen, että saatiin minun läppärini verkkoon, työsähköposti ja tulostimet toimimaan. Ensi viikko on sitten vasta ensimmäinen "oikea" työviikko.

Valmiiden töiden sijaan tuleekin nyt kokoelma keskeneräisiä projekteja. Niitähän riittää. Ensin tämä suurin. Kylppärissä näyttää nyt tältä: Seinissä ja lattiassa on laatat, helmalaatat puuttuvat vielä ja tietysti saumaus. Alkaa pahasti näyttää siltä, että jossain vaiheessa meillä päästään suihkuun!

Puikoilla on parikin keskeneräistä:
Etualalla on bolero Kauneimmat käsityöt -lehdestä. Siitä on kesken reunuskaitale, jossa on 374 silmukkaa, ja jota tehdään 20 cm. Eiköhän sen kanssa saa vielä pari päivää puikkoja heilutella. Takana korissa piileskelee yksi kirjoneulesäärystin. Vaalea lanka loppui, enkä ole vielä ehtinyt lankakauppaan. (Kiirettä pitää...) Yritän ehtiä huomenna.
Kesken on myös tämä:
Vanha pirtinpöytä on päässyt eroon vanhasta maalista ja uuden värin ylleen. Pöydän kansi on kuivumassa pohjamaalista, muut osat ovat valmiissa pintamaalissa. Maalailen näihin vähän lisäväriä vielä jossain vaiheessa.

Ei kommentteja: