torstai 9. lokakuuta 2008

Hameen uusi elämä ja muita ompeluksia

Kesähame palveleekin tästä eteenpäin puserona. Kangas riitti justiinsa, helma on ehkä sentin lyhyempi kuin mallissa. Kaavat ovat Suuren Käsityölehden syyskuun numerosta. Olipas kiva ommella vaihteeksi jotain itselle. Tykkään puserosta! Talvella pitänee tosin vetäistä pitkät hihat alle. Tällainen malli peittääkin sopivasti Vauvalta vielä jääneet vatsalöllöt. (Joo, jumppaan joskus, kun ehdin ja jaksan...)
Toinenkin kirjahylly sai lopulta seinän taakseen. Tipun puoli vetää jotenkin tyhmästi vinoon.
Tässä sitten Pojan konttori. Sinisen toisella puolella on siis Tipun kirjahylly. Poika valitsi itse kankaat ja hyväksyi suunnitelman.
Päärmäsin pari kangasta. Olkoot vaikka sitten pöytäliinoja. Tai ruskea pellavainen voi olla vaikka laudeliina. Aika näyttää. Pakkasin nämä laatikkoon, ne menevät odottamaan uuden kodin valmistumista.
Ja tämä sitten:
Vauva saatiin kiinni verekseltään lätsyttelemässä vettä suihkukaapin lattialla. Kaapin ovet olivat jääneet viimeiseltä suihkuttelijalta auki. Kiinnostava paikka tuo suihkukaappi!

2 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Kivan mallinen tuo hameen uusi elämä :)
Ja voi tuota vauvaa :)

Ilosilmukka kirjoitti...

Tykkäsin itsekin tuosta paidan mallista. Voi olla, että niitä tulee vielä lisääkin, jos vaikka näin talvea vasten pitkähihaisena.