lauantai 12. heinäkuuta 2008

Työmaalla

Kävin siis vaihteeksi työmaalla. Isäntä vaakitti letkulla aitan pohjaa ja Poika on mummolassa. Minun piti siis mennä letkun toiseen päähän. Ja ottaa tietysti tyttöset mukaan, ei noita voi oikein keskenään kotiinkaan jättää. Tällaiselta työmaalla näytti tänä aamuna:

Vanha aitta pitäisi siirtää tähän. Aitta kun sattuu olemaan justiin siinä, mihin pitäisi ruveta kaivamaan talolle monttua. Hommahan menee suunnilleen niin, että talolle ei voi tehdä perustuksia, kun aitta on edessä. Aittaa ei voi tietenkään purkaa, koska se on ihan hyväkuntoinen ja pihapiiriin sopiva rakennus. Aittaa ei ole voinut siirtää, koska vanhan talon purkutavara piti ajaa täytteeksi rapamonttuun, joka sattuu olemaan justiin toisella puolella aitan uutta paikkaa kuin vanha talo. Yksi homma kerrallaan, ehkä tässä joskus vielä päästään aloittamaan talon tekoakin...
Niin ja tuolla taustalla näkyykin jo Isännän (ja Pojan) uusi lelu. Tämmöinen on siis muuttanut meille. Ja puhehan oli, että tämä myydään sitten, kun talo ja piha on tehty.
Tässä apulainen. Eilen illalla Isäntä lirutti vettä tuohon 20 m pitkään vaakitusletkuun. Vauva oli innokkaasti hommassa mukana. Taisi olla kivaa :)
Ja jotta käsityöt ei ihan kokonaan unohtuisi tästäkään postauksesta, vilautus tekeleeseen. Arvaako kukaan, mikä tästä on tulossa? Tämäkin on niitä yöllisen imetyksen aikana tulleita ideoita.
Nyt on pakko mennä. Vääpeli (eli Vauva) komentaa. Nyt en ehdi edes lukea läpi, mitä on tullut kirjoitettua, toivottavasti ei ole kauheasti virheitä!

2 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Tuosta voisi tulla vaikka pontso :)

Ilosilmukka kirjoitti...

Ei tule pontsoa ei... jotain muuta. Ja miulle itelleni, eli naisten vaatetta olisi tulollaan.