maanantai 7. heinäkuuta 2008

Kesäkäsitöitä

Olen vähän virkkaillut Virkkausringin tempauksen tiimoilta. Kokeilin semmoista juttua, kaikkia kummia ideoita kun tulee keskellä yötä, kun istun imettämässä Vauvaa. Kuvia tulee sekä sinne että tänne kunhan pääsen läppärillä verkkoon. Nyt kun vielä joku neuvoisi, miten saan tuon tempauksen napin tänne sivuille... Tipun polvisukat jäivät odottamaan, piti aloitella ihan muuta. Sekin niitä yöllisiä ideoita. Saa nähdä, kuinka toimii.

Tänään laitettiin Pojan kanssa tauluja ja peilejä seinälle. Poika oli innokas avustaja, kun sai luvan vääntää ruuvit akkuruuvarilla. Oli niin miehellään että! Viikonloppuna käytiin mökillä savusaunomassa. On se maailman paras sauna, niin kuin Tipu sanoi juhannuksena. Aurinko paistoi järven yli ja puiden välistä mustien nokipitsien läpi saunan seinälle. Ihanaa! Lapset puljasivat järvessä vaikka pihalla oli jotain 12 astetta lämmintä.

Meillä taitaa olla naapurina ruisrääkkä. Huuto kuuluu jostakin suunnasta melkein aina, kun menee ulos. Tänä aamuna huuteli niin lähellä, että kuului tupaan sisälle asti.

Ei kommentteja: