torstai 24. heinäkuuta 2008

Keskeneräistä

Tältä näyttää tekele tällä hetkellä. Palat on kaikki virkattu, yhdistely on vielä kesken. Ja se neulottu osuus... se menee luultavasti purkuun. Kunhan saan nämä yhdisteltyä, pääsen mallailemaan. Sitten selviää, passaako virkkuut ja kutileet yhteen. Saa nähdä, ehtiikö tämä tuotos mukaan tempaukseen.
Tämä on teettänyt vähän ylimääräisiäkin käsitöitä. Äidin pikku apulainen on huomannut, että lankakeriä on mukava levittää ja lankaa on kiva syödä. Vauva on lähtenyt liikkumaan konttaamalla, joten käsityöt eivät ole enää turvassa lattialla. Tuon vihreän kerän selvittelyssä taisikin sitten mennä pari tuntia käsityöaikaa eli Linnunradan käsikirja liftareille -leffan verran.
Tässä Tipun taideteos. Tätä on taas piirretty pitkään ja hartaasti. Tipu viihtyy kynän ja paperin kanssa pitkiä aikoja. Hän meinaa ihan tosissaan ruveta taiteilijaksi isona. Jostain syystä nämä taideteokset on yleensä prinsessa-, keiju- tai merenneitoaiheisia.

Ai niin, uusi pohja aitalle valettiin tänään. Sateet ovat muuttaneet pihan kuravelliksi ja betoniauton kanssa oli vähän vaikeuksia, vaikka ajouralle oli otettu soraa, jotta se kantaisi paremmin. Auto ei päässyt tarpeeksi lähelle ja betoni kuulemma laskettiin Åken kauhaan ja sillä kiepautettiin vormuun. Konstit on monet.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava blogi sulla täällä. Käväisin lueskelemassa Virkkausringin kautta :)