maanantai 14. heinäkuuta 2008

Käsityöihmisiä ja tavallisia ihmisiä

Tipu pohdiskeli eilen käsityöasioita ja tuumasi: "Kyllä käsityöihmisenä on mukavampi olla kuin tavallisena ihmisenä." Niinpä. Mitäs tuohon enää lisäämistä.

Viikonloppuna mökillä askartelin tämmöisiä

Kurkkupurkki sai maalin pintaansa. Perhoset on leikattu L-mummun vanhasta hameesta, kukkaset joskus kauan, kaaaauuuuan sitten mökillä olleiden korituolien pehmustekankaasta. Molemmat tilkkukankaiksi talletettuja. Kiinnitin kuvat serviettitekniikalla. Mitähän muuta sillä vielä voisi kiinnitellä? Tämä palvelee Tipun roskiksena. On kuulemma tarpeeksi kaunis meidän prinsessalle.
Päällystin korkkitaulun kankaalla ja maalasin kehykset. Oikeasti tuo vihreä on kyllä oikein kaunis, taisi (taas) olla vähän huono valo kuvatessa. Viitsisipä joskus ostaa kameran, niin ei tarvitsisi kuvata salamattomalla kännykällä. Tämäkin on menossa Tipulle. Tipun mielestä tähän ei saanut laittaa liian kaunista kangasta, koska sitten siihen ei hennoisi laittaa mitään nastalla kiinni.

Käytiin kaupungissa muilla asioilla tänään. En millään päässyt kirppiksestä ohi käymättä siellä. Ja jotain taisi tarttua mukaankin:
Tilkkukankaita...

... ja lisää tilkkukankaita!
Pari vanhaa tyynyliinaa. Meni taas jonkun käsityö halvalla. Nämä menevät aarteiksi, tuskinpa hennon leikata tilkuiksi. Jos vaikka sisustaisin näillä sitten uuden kodin nukkuma-museoaittaa.
Ja vielä Pojalle possu. Vähän jouluinen kaveri tämä taitaa olla, mutta eiköhän se näin kesälläkin kelpaa tuonne lajitovereiden joukkoon.


Ostin vielä pari dekkaria ja yhden P.G.Wodehousen, ei tosin Jeevesiä ja Woosteria, vaan ihan muita juttuja. Niin ja Vauvalle lierilakin ja Tipulle pitseillä koristellun shortsipuvun. Ai niin ja vielä vähän puuvillalankaa. Kaikenlaista sieltä tällä kertaa tahtoikin muuttaa meille. Nyt kun vielä ehtisi tilkkuilla joskus...

Ei kommentteja: