sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Tumput

Pupu sai taas uudet tumput. Eiköhän näillä nyt rupea keväänalkuun pääsemään. Edelliset Pupun tumput tein kokeeksi ilman tuota ranteen ympärille solmittavaa nauhaa. Ne pysyivät kädessä tasan niin kauan, että Pupu huomasi, että ne saa pois. Sen jälkeen homma olikin jo tuttu, joten lapaset lähtivät kädestä heti ja välittömästi.
Langat ovat jämiä, puikot 3 mm, silmukoita joustimessa 8 / puikko ja kämmenosassa 10. Mallineule on omasta päästä, mutta varmasti joku jossain on tehnyt jotain ihan samalla neuleella. Tämähän on tehty nostetuilla silmukoilla niin, että kukin kerros on neulottu vain yhdellä langalla. Kiva ja helppo tehdä, mukavan näköistäkin tuosta pinnasta tuli. Nyt on puikoilla vielä toiset lapaset samalla mallilla, tällä kertaa sinivalkoisena. Pikku-O:lle on siis peukkutumput tulossa! Toivottavasti ovat tarpeen keväällä.

Edellisen postauksen huivikin löysi jo uuden kodin itselleen, ei jäänyt lorvimaan omiin nurkkiin. Pitäisi varmaan raahautua tyttösten kanssa lankakaupolle ja aloittaa pikkuneuleiden sijaan jotain "oikeaa", jotain sellaista, että ei tarvitsisi jatkuvasti miettiä, että mitäs seuraavaksi. Taidankin tästä painella surffaamaan lankoja ja ohjeita.

Ei kommentteja: