perjantai 8. kesäkuuta 2012

Virkattua

Virkkuukoukku on viihtynyt edelleen Ilosilmukan käsissä. Neulepuolella olisi yksi ideanpoikanen, joka vaatisi suunnittelua, laskeskelua sekä mallitilkun tekoa. Tai vaihtoehtoisesti surffailua netissä etsimässä sopivaa ohjetta. Kokemuksesta voin sanoa, että ensimmäinen on pienempi vaiva. En ole kuitenkaan saanut vielä aikaiseksi paneutua siihen hommaan ja tässä välityönä olen virkkaillut lisää pieniä ja hassuja töitä.
 Isoin, prinsessakakku, on tehty Suuren käsityölehden kesänumeron prinsessaliitteessä olevaa ohjetta soveltaen. Leivoksissa ei sitten mitään ohjetta enää ollutkaan. Eipä nämä kummoisia virkkaustaitoja vaadi. Vihreästä leivoksesta puuttuu vielä kukkanen päältä, eiköhän se siihen vielä tänään ilmesty. Pienten leivosten pohjan halkaisija on viitisen senttiä. Tytöt meinaa viedä nämä käsistä :)
Pannunalusen sain tällä viikolla ystävältä, ja kuinka kaunis se onkaan! Katsokaa nyt! Ihana! Eihän tätä voi laittaa mihinkään kaappiin, tai edes kattilan alle, kun sitten se ei näy. Tähän asti olen hipelöinyt pannunalusta ja siirrellyt sitä tuvassa paikasta toiseen, kun se on niin kaunis. Pyörylöiden sisään on piilotettu pilttipurkin kansia, joten kyllä tämä käy ihan tositoimiinkin, kun vain hennoisi viedä sen keittiöön. Ihan loistava idea.

Ei kommentteja: