keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

TV-tähti teetti talon turkispeitteisen

Kesäkuisessa Taikalehden kierrätysteemanumerossa oli niin hauskan näköisiä maitopurkeista tehtyjä taloja, että niitä piti tyttöjen kanssa kokeilla. Tipun talo sai otsikon lasten laulun mukaan turkispeitteen. Aika hauska mökki!
 Kolme kerrosta, kaikissa erilaiset seinäpaperit. Angry birdsit näkyy muuttaneen jo sisään.
 Tipu halusi tehdä taloonsa rullaverhot. Vähän kuumaliimaa, kankaanpaloja ja jotain askartelunauhaa. Näin se käy!
 Nämä talot olivat Pupulle liian vaikeita tehdä itse. Pupu toimi suunnittelijana ja minä toteutin. Punaista ja vaaleanpunaista. Aaltokartonki toimii hyvin ulkoseinässä. Pupun taloon tehtiin ristikkoikkunat, tiilikatto ja savupiippu.
 Yläkerran seinissä ruusutapetti, keskimmäisessä kerroksessa kaloja ja kellarissa (jossa on  kuulemma punttisali) vihreää.
Täälläkin on jo asukkaat. Taloja olisi voinut varustella vielä lisää, Taikalehden mallitaloissa oli kukkalaatikot ikkunoilla ja maitopurkkikartongista tehtyjä huonekaluja. Tähän kuitenkin loppui Tipunkin kärsivällisyys, ja silloin on parasta vaihtaa ihan muihin hommiin. Olipa ihan kiva askarrella tyttöjen kanssa pitkästä aikaa. Nyt kun joku vielä siivoaisi askarteluhuoneessa kaikki tavarat paikoilleen ja roskat roskiin.

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

Ai kuinka kiva idea vaikka lasten kanssa yhdessä askarteluun!