sunnuntai 3. elokuuta 2008

Pärinäpäivä

Perjantaina siis päristeltiin oikein urakalla. Tästä ohi meni näitä:

Olisin mielelläni laittanut tähän kohdalle Mikko Hirvosen auton, mutta kännykkäkamera mokoma meni valmiustilaan justiin, kun Mikko kaasutteli heinäpaalin takaa näkyviin. Kun kamera oli taas kuvausvalmiina, Mikko oli jo aika kaukana...

Nähtiin pari näitäkin:
Edellisen postauksen heko taitaa olla lyhenne helikopterista. Sellaiset tarrat näissä vehkeissä ainakin oli kyljessa: Neste Oil Rally ja heko 28, tai joku muu numero.

Hirmuinen liikenne meni tästä vielä koko perjantai-illan. Nyt on enää jäljellä raiteet teiden pinnassa ja kyläyhdistyksen kassaan kilahtaneet eurot.

Sitten asiaan: Aitasta löytyi muutama takki, jotka otin talteen. Nämä kaksi oli pakattu muoviin ja pesun jälkeen täysin käyttökunnossa. Takkeja on vielä toisetkin kaksi, mutta niissä on hiirivaurioita, jotka eivät lähteneet pesussa pois. Taitavat mennä joko uusiokäyttöön siltä osin, kuin kankaat ovat siistejä, tai roskiin. En tiedä vielä.

Tämä ruudullinen on kiva. Tämä passaisi oikein hyvin päälle, kun lähdetään ajelulle museo-MB:llä, vm. -68. Muttamutta. Ei valitettavasti mahdu mulle päälle. On sen verran pieni, että pienellä hihanjatkamisella ei sitä voi korjata. Voi voi :(
Mustaa villakangastakkia vaivaa sama vika. Saman henkilön vanhoja takkeja. Ei auta, kai minä vien nämä uudelleen aittaan orresta roikkumaan, kunhan aitta saadaan kokonaan uudelle paikalle ja katto päälle.

Poika ja Tipu ovat pari yötä mummuloissa. Saadaan vähän huilia välillä Isännän kanssa. Vauva on tietysti kotona, se ei vielä pärjää ilman äidin eväitä. Ja se vierastaakin aivan hirveästi. Itku tahtoo tulla, jos joku vieras tulee kahta metriä lähemmäksi, jos ei ole äidin sylissä turvassa. Mummotkaan eivät tahdo kelvata. No niin, eksyin taas aiheesta... Piti sanomani, että ollaan ilman lapsia Isännän kanssa, ja mitäs minä olenkaan tekemässä? No blogaan tietysti! Ja isäntä katsoo formulaa (ja Vauvaa siinä sivussa). Käytiin me tänään sentään Tuurissa, joten ihan ruudun edessä ei tämä aika ole mennyt.

Käsitöissä tuli uusia suunnitelmia: tarvitaan kiireesti jotain pientä ja sinistä.

Ei kommentteja: