maanantai 11. elokuuta 2008

Nalle ja sen kaveri

Sininen nalle sai kaulaliinan. Meinasin alunperin laittaa kaulaan organza- tai silkkinauhan, mutta en viitsinyt raahautua tyttösten kanssa kangaskauppaan. Ihan selvästi nalle on pikkuisen ylpeä uudesta lämpimästä kaulaliinastaan.
Nalle sai myös isosiskon. Sisko on tehty keltaisesta Marinesta 3 mm:n puikoilla. Nallen ohje on "Neuleita kullannupulle" -kirjasta (vai mikä se nyt oli...) omin sovelluksin tietysti. Siskonalle on tehty pyörönä varpaista alkaen nenänpään korkeudelle asti, siitä eteenpäin tasona. Päähän jääneestä aukosta nalle oli helppo täyttää. Kaulastakin tuli hieno, kun ei tarvinnut ommella siihen saumaa. Siistiä ja kätevää. Enimmillään taisi kyllä olla 11 sukkapuikkoa yhtä aikaa varattuna. Siskonallekin halusi oman kaulaliinan. Sisko on vähän nyrpeissään, kun sen kaulaliina ei ole yhtä pehmeää lankaa kuin veljen.
Tässä vielä isosisko ja pikkuveli poseeraamassa. Pikkuvelinalle menee pikkuvelivauvalle ja isosiskonalle pienelle isosiskolle.
Vauva nousi muuten eilen ensimmäistä kertaa seisomaan ihan kunnolla vartalo pystyssä. Sitä taitoa onkin sitten harjoiteltu ahkerasti sen jälkeen. Nyt on melkoinen vauhti päällä: vajaassa kuukaudessa Vauva on muuttunut mahallaan peruuttelijasta istuvaksi ja seisomaan nousevaksi konttailijaksi. Hurjaa.


Ei kommentteja: