torstai 23. joulukuuta 2010

Joulurauhaa

Viime viikon sairastelut näyttävät nyt olevan onneksi ohi. Ehdin käydä parina päivänä töissä ja muutenkin hoidella kylällä asioita. Niiden asioiden joukossa oli arvontapalkinnon lähettämminen TiiQ:lle. Palkinto meni perille, ja nyt on aika julkaista kuva siitä täälläkin. Varsin sydämellinen paketti täältä lähti.
Rasia, pannulappu ja askartelumassasydämet on postattu jo täällä blogissa. Lisäksi laitoin yhden tyttöjen kanssa tehdyn piparin - sydämenmuotoisen tietenkin - ja pari virkattua sydänkoristetta. Onnea vielä kerran TiiQ:lle!
Flora-täti oli hukannut mekkonsa. Tipua nauratti, kun täti joutui kulkemaan kadulla pakkasella pelkässä takissa, peppu paljaana. Pitihän Flora-tädille tehdä uusi mekko. Lanka on Tico ticoa. Flora-täti ei ole täysikokoinen barbinukke, vaan pituutta hänellä on viitisentoista senttiä. Tipun mielestä juuri sopivasti nukkien lapsenvahdiksi.
Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi saivat kodikseen pajuista kasatun tallin. Kovin hatara rakennus on, ei taida paljon tuulta ja vettä pitää. Onneksi oikeasti heillä taisi olla tukevampi ja lämpimämpi majapaikka.
Nyt alkaa olla jouluvalmistelut tehtynä, vielä huomenna muutama homma. Sitten on aika laskeutua seimen äärelle. Tämän kuvan myötä haluan toivottaa oikein rauhallista, siunattua joulua kaikille lukijoilleni.

Ei kommentteja: