maanantai 13. joulukuuta 2010

Arvonta suoritettu!

Kirjoittelin tämmöisiä lippusia, yhtä monta lippusta kuin kommenttiakin. Tipu toimi onnettarena ja nosti kupista yhden. Onni sattui potkimaan tällä kertaa numero kuutosta.
Sitten pikapikaa tarkistamaan, kuka on kirjoittanut kuudennen kommentin. Sehän on TiiQ! Jes, onnea TiiQ! Voittajalle lähtee paketti täältä, kunhan saan osoitteen ja muutenkin selviän kylille. Pikku-Pupu tuli nimittäin juhlineeksi meidän yhteisiä syntymäpäiviä vähän liian railakkaasti - ilmeisesti - ja tänään nousi kuume. Kun lisäksi sattui minulle viimeinen kouluviikko tältä syksyltä ja kokeisiin on pakko mennä, niin voi olla, että en ihan lähipäivinä pääse käymään postissa. Mutta kyllä se täältä lähdössä on!
Minulla on ollut tapana viime vuosina tehdä joululahjoiksi kaikenlaista, mitä milloinkin sattuu puikoilta tulemaan, laittaa kaikki isoon kassiin ja antaa porukoiden sitten valita itse omat lahjansa. Kyllästyin nimittäin miettimään, kuka tarvitsisi mitä ja kuka tykkää minkä värisestä, kun ei ne sitten kuitenkaan osu kohdalleen. (Minä ikävä ihminen!) Tänä jouluna suurin osa lahjoista meni jakoon viime viikonloppuna, kun porukka oli meillä syntymäpäivillä. Ehdin vielä tempaista joukkoon nuo yläpuolella olevat tossut ja säärystimet. Tossuja ajattelin alunperin itselleni, kun teki mieli tehdä jotain oikein värikästä, mutta kun ne sitten valmistuivat ajoissa, niin nakkasin ne joululahjojen sekaan. Sinne menivät. Täytyy ehkä tehdä itselle joskus toiset. Nämä tossut on virkattu kaksinkertaisella Nallella vähän samaan tyyliin kuin huovutetut Hissukka-tossut ja saivat nimekseen Revontuli-tossut. Tässä säärystimet malliksi minulla jaloissa.

Koska joululahjat menivät jo jakoon, taitaa olla kohta aika tehdä jotain vaihteeksi itselle. Haaveissa väikkyvät oikein kirkasväriset kirjoneulesukat: punaista, oranssia, keväänvihreää, turkoosia, luonnonvalkoista, ehkä mausteena vähän tumman ruskeaa... Nam! Sitä ennen pitää kyllä käydä päivittämässä sukkalankavarastoa, kovin näyttää värikartta nimittäin suppealta.

Ei kommentteja: