sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Arvontaa!

Ilosilmukalle on joulukuussa tulossa lisää vuosia mittariin. Kulunut vuosi on ollut sen verran - miten sen nyt sanoisi - työteliäs, että palkitsen itseni muistamalla omaa syntymäpäivääni. Hehhee! Sen kunniaksi avaan nyt täällä blogissa arvonnan. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa, omat sukulaiset ja perheenjäsenet mukaan luettuina. Arvontaan osallistutaan jättämällä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrotaan, mikä työ täällä blogissa on miellyttänyt eniten, ja mielellään lyhyt perustelu. (Enkä todellakaan edellytä, että osallistujan pitäisi selata kaikki työt läpi ennen osallistumista, napata saa vaikka ensimmäisen vastaan tulevan työn.) Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 12.12. Arvon voittajan käyttämällä jotain menetelmää osallistumisajan päättymisen jälkeen ja julistan voittajan sitten kun ehdin, ehkä seuraavalla viikolla. Palkinnoksi voittajalle lähtee jotain itse tehtyä. Pidätän oikeuden itsevaltaisesti muuttaa sääntöjä mieleni mukaan ;)

Olen minä jotain muutakin tehnyt kuin suunnitellut arvontaa. Nimittäin Cousteau-pipoja.
Pojan päässä on Tico ticosta tehty versio. Ja tässä alla ne muut. Punainen on seiskaveikkaa, ruskea samoin, mutta loppui mokoma lanka (taas) kesken, enkä viitsinyt (taaskaan) varta vasten ostaa uutta kerää, ja lopetin Nallella. Vaalean kirjava on Nallea.
Malli on kiva, jopa minä viitsin tehdä näin monta samanlaista. (Tai sitten vanhetessa kärsivällisyys lisääntyy.) Pukinkonttiin nakkaan nämäkin :)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Arvontaan 16.7.2010 Siiri ja Liisa ovat oikein hienoja mekoissaan ja myssyissään.
läh. äitis

Sukka-Mari kirjoitti...

Tykkään blogissasi eniten neuleista, mutta muut jutut ovat kanssa kivoja! Tämä on aika kiva kirjoitus ja sukat näyttävät kivoilta: http://ilosilmukka.blogspot.com/2010/04/paluu-arkeen.html

antti kirjoitti...

Kiva nähdä taas uusia rojekteja, hianoi on!!

Tyynynpäälliset anopille lienee se minkä valitsen. Tämä oma värimaku kun on vaan niin tuon mustavalkean perään (outo päähänpinttymä??)..
Nyt tiedän keltä tilaan valianttiin takasohvalle koristetyynyt ens kesänä. ;)

Terveisiä koko sakille!
a&a

Anonyymi kirjoitti...

Mollamaijat on ihania! Tykkäsin myös tyttöjen pikkupalmikko-raitasukista, erityisesti ruskearaitaisista. Värit kerrassaan herkulliset!
Terveisin "variskarhu"

Sude kirjoitti...

Aikalailla tarkkaan nyt pläräsin kumminkin läpi koko blogisi ja joulukuussa 2008 oli monta voittajaehdokasta. Ehkä kumminkin neulottu prinsessanukke oli se suloisin. Kyllä nuo uudemmatkin Molla-Maijat on kivoja, niitä ei juuri muiden blogeissa ole näkynytkään. Eli ne nouskoon hopeasijalle. Onneksi olkoon sinulle ,muistahan juhlia vaikka kiireitä onkin :)

TiiQ kirjoitti...

Tykkäsin siitä Wind-bolerosta. Tai ehkä sittenkin eniten siitä pingviinilinnasta. Ja sytykeruusut, joissa on varsi. Vaikka ihan oikeasti käyn katselemassa täällä ensisijaisesti virkkuitten perässä ;-). Onnea lisävuosista - jokainen karttunut vuosihan on onnellinen asia!

Helmis kirjoitti...

On muuten tosi vaikea valita parasta työtä, kun virkattu possukin on niin persoonallinen - mutta nuo uusimmat huovutetut tossukat on kyllä kerta kaikkiaan hienot!

Tintti kirjoitti...

Vaikea valinta!
Tykästyin harmaaraidallisiin virkattuihin ja huovutettuihi tossuhin. Ne ovat tyylikkäät ja huovutus onnistunut nappiin. Mielelläni näkisin ohjeen jossain.
Virkattu norsukin on aivan ihana!
Onnea!

Sartsa kirjoitti...

No tulin ensin kattomaan ton kilpparin takapuolta, kuten Virkkausringissä kehotit. :D
Katoin kyllä muutakin, vaikkakaan en kaikkea. Lintuset on ainakin kauniita ja harmaaviirukaisista huovutetuista tossuistakin tykkäsin, kun ovat vähän tavallisuudesta poikkeavan mallisetkin.
Onnea vuosirenkaastakin!

Misu kirjoitti...

Viimeisimmät sukat oli tosi ihanat. :)

Ilosilmukka kirjoitti...

Täten suljen arvonnan. Osallistumisaika päättyi eilen, ja arvonta suoritettaneen tänään iltapäivällä.