lauantai 23. lokakuuta 2010

Sisustusta

Löysin kirppikseltä kolmimetrisen palan tällaista lehtikangasta.
Alunperin ajattelin kankaan tilkkutöihin, mutta sitten kuitenkin päärmäsin sen pöytäliinaksi. Tuvan kaksimetriseen pöytään ei turhan monta liinaa olekaan. En osaa oikein päättää, tykkäänkö vai en. Täytyy harkita vielä. Saahan tämän lykättyä tilkkukankaiksi sittenkin, kun se on ensin palvellut pöytäliinana. Kuvio on kyllä vähän hankala tilkkutöihin, noin iso kun on. Kangas maksoi viisi euroa.
Nämä Flip flopit oli kanssa pakko hakea pois kaupan hyllyltä. Värikartta on nimittäin juuri se, mitä on suunniteltu Tipun huoneeseen. Flip flopeja ei enää ole Novitan syksyn lankakartoilla, eikä keväästä vielä tiedä. Vaatteita en näistä kyllä rupeaisi tekemään, jotain sisustusjuttuja Tipun huoneeseen kylläkin.
Kun nyt sitten taas levitin ompelukoneen tuvan pöydälle, tein saman tien pari räsynukkea. Malli on Raili Myntin kirjasta "Pehmeitä leluja" (1990), omin sovelluksin. Nakupellejähän nämä neitokaiset vielä ovat, täytyy joskus korjata asia. Tipu ja Pupu meinasivat jo omia nämä, vaikka en välttämättä viitsisi antaa näitä niille. Meillä kun näitä nukkeja ja pölliköitä on jo aika monta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho, kylläpäs sä oot kerinny!!
Kiva kun piät blogia, hauska lueskella ajan kuluks.

Terkkuja meiltä sinne koko porukalle!

a&a

Ilosilmukka kirjoitti...

Kerrotaan :)