torstai 16. syyskuuta 2010

Mekkonen

Tein Tipulle toisenkin mekon. Edellisen tapaan tätä on tarkoitus talvikautena pitää housujen ja pitkähihaisen paidan päällä. Ihan peruskamaa, kaavaa tai ohjetta ei tähänkään sen kummemmin ollut. Pupu tuppasi itsensä kuvaan mukaan huvikseen. Pupu pitää niin paljon uusista lapasistaan, että niitä pidetään nykyään sisälläkin. Pipo ja töppöset täydentävät lookin.
Tipu sai joululahjaksi vaatteisiin silitettäviä timanttikuvioita. Nyt kaivelin kuviot esille ja silitin yhden mekon rintamukseen. Kuvion funktio on lähinnä se, että Tipu tietää, kumpi on etupuoli. Tottahan timantit ovat myös tytölle mieleen. Kädentielle ompelin hihojen sijaan tuollaiset röyhelöt. Mekosta tuli sen verran mieleinen, että kouluun lähdettiin tänä aamuna se päällä. Vähän röyhelöitä ja timantteja, niin Tipu tykkää! Edellisen postauksen sinistä mekkoa Tipu ei uskalla vielä pitää, jotta se ei vain olisi likainen maanantaina, kun on kaverin synttärit.
Trikoita riittää vielä, joten lisää lasten arkivaatteita on luultavasti tulossa. Äkkiähän näitä saumurilla huristelee. Vielä ei ole visiota seuraavasta vaatteesta. Täytyisi varmaan inventoida lasten vaatekaapit ja laittaa kaikki pienet vaatteet pois, niin näkisi, kuka tarvitsee ja mitä.

Ei kommentteja: