sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Tumppuja ja kaappeja

Perustin tumpputehtaan. Pupulla on niin pikkuinen käsi, että viimetalviset lapaset varmaan mahtuisivat vielä hyvin, mutta mihin ihmeeseen ne on taas kaikki joutuneet? Kummallista. Tipu taas sanoi, että olen luvannut sille pipon ja kaulaliinan kanssa samaan sarjaan vielä lapasetkin. En minä vaan muista. Yhdet tumput annoin jo Pikku-O:lle, ne eivät ehtineen kuvaan. Ja näköjään ei sitten kuva muistakaan lapasista suostu millään tulemaan tänne :( Nettiyhteys pelaa tänä aamuna surkeasti. Täytyy yrittää joskus myöhemmin uudelleen.

Isäntä on kuskannut kaapistoja keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen pakettiautolla kylällä kulkiessaan. Keittiöstä puuttuu pyörillä oleva laatikosto, hyllytasot ja ovet. Kodinhoitohuoneessa ovat ylä- ja alakaapit sekä työtaso paikallaan, ilman ovia ja hyllyjä. Korkeat kaapit puuttuvat vielä. Ja tähän piti sitten tulla kuvat kaapeista.

Eilen illalla olin pitkästä aikaa Varisten kanssa keikalla. Ihan jees meininki. Sinne jäivät poijat vielä soittelemaan, kun minä lähdin ajelemaan kotiin pussillinen munkkeja eväänä vähän yhdeksän jälkeen. Jospa tästä kohta rakentaminen hellittäisi edes pikkuisen, niin voisi taas panostaa enemmän varisteluunkin.

Ei kommentteja: