maanantai 5. lokakuuta 2009

Räkää, rannekkeita ja lattialaattoja

Räkätauti painaa päälle. Tipu on ei oikein kipeä, mutta ei oikein tervekään. On ollut eskarista pois perjantaista lähtien. Keskiviikkona olisi eskarin retki, otetaan mieluummin rauhallisesti tämä alkuviikko, että pääsee retkelle mukaan, kuin riehutaan nyt ja kuumeillaan sitten. Pupu on räkäinen, valvoskelikin yhden yön ja rassasi korvaansa. Käytiin lääkärilläkin, mutta korvat olivat onneksi terveet. Ei tässä nyt malttaisi sairastaa.

Käsitöitä... Tytöille rannekkeet. Tipu tykkää, ja Pupu tykkää, koska ne on samanlaiset kuin isosiskolla. Voitte kuvitella, kuinka tarpeelliset nämä on yksivuotiaalle. Mutta onhan ne söpöt! Pikku makkarasormet pilkistää päästä. Tipun rannekkeissa on 32 s ja Pupun 28 s. Lanka on Rose Mohairia ja puikot oli 3,5 mm. Neule on 2 o 2 n joustinta, jossa kämmenselässä palmikonkierrot 8 krs:n välein. Neuloin tasona ja jätin saumaan aukon peukalolle.
Isäntä laatoitti eilen kodinhoitohuoneen lattiaa. Kurasyvennys ulko-oven edestä on vielä laatoittamatta, lattiakaivon kansi puuttui vielä. Isäntä oppii. Saumat on ihan suorassa. Jesh!
Minä saankin sitten kuulemma saumata. Toivottavasti jäljestä tulee yhtä hyvää kuin laatoittajalla...

2 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Hienot ovat rannekkeet,kuten laatoituskin!
Tykkäisikö yks vee vielä säärystimistä?Olisi varmaan suloinen näky:)Niin,ja sitten vielä semmonen pääpanta...

Ilosilmukka kirjoitti...

Olisi varmasti suloinen. Pitäisiköhän käydä hakemassa kaupasta lisää vaaleanpunaista lankaa... pannat ja säärystimet molemmille tytöille...