perjantai 16. lokakuuta 2009

Väriä syksyyn

Harmaa kausi näyttäisi olevan ohi. Ruskan värit alkavat olla ulkoa mennyttä, joten väriä pitää saada sisälle. Nämä ovat menossa puikoille:
Tästä kelpaa valita sopiva yhdistelmä!

Työmaalla kevensin välillä tekemällä hupihommaa. Vähän väriä harmaaseen huoneeseen. Tipun kommentti oli "Ihanaa!", Poika meinasi, että olisi ollut hienompi seinä ilman kukkasia ja Isännälle kelpasi. Ei tarvitse maalata piiloon. Kukkasten koon näkee noista oikeanreunan kulmista, joista pilkistää katto ja lattia. Minähän en mitää piperrystä viitsi maalata!
Leivinuuni sai ylleen punaista ja tummansuklaanruskeaa. Nam! Salama läimäisi punaisen ihan liian vaaleaksi, älkää uskoko sitä. Oikeasti se on lämmin, vähän ruskeansävyinen punainen.
Isäntä toi ensimmäisen kuorman kaappeja ja asensi niitä eilen keittiöön. Välitilan lasin alle tuleva maalaus odottaa vielä ideaa. Toivottavasti jotain putkahtaa päähän nyt, kun sain tuon alakerran harmaan huoneen seinämaalauksen pois tieltä. Tuli päähän tilaa, kun toisesta päästä puretaan... Tai onhan noita ideoita, mutta ei sellaista "joo, näin se pitää tehdä" -tunnetta ole vielä tullut. Palaset odottavat vielä loksahdusta. Kivaa tehdä omaa kotia, ei tarvitse kenelläkään hyväksyttää maalauksia. (Paitsi vähän ehkä Isännällä.)

Ei kommentteja: