sunnuntai 16. elokuuta 2009

Puroa

Pakkohan tätä oli kokeilla: huopuuhan Puro, mutta pinnasta tulee ruman röpelöinen. Pieni pettymys. Mutta kuvat ensin.

Ennen huovutusta:
Huovutuksen jälkeen:Alunperin meinasin tästä kukkaruukun suojusta, mutta en taida viitsiäkään tehdä tarpeeksi monta. Mitäs sitten? Lankaa on jäljellä pikkuisen vajaa kerä, toista samanlaistakaan siitä ei saa tehtyä. Miltähän näyttäisi...
...vakalle kansi? Aika kiva! Huovutettu Puro on riittävän tukevaa, jotta kannen saa paikalleen helposti ilman että vakka lörpsähtää. Vielä toinen kuva:
Värinä tässä on ruska (804). Kutosen puikoilla neuloin ja lankaa meni se kaksi kerää. Muutama metri jäi yli.
Jotenkin ei oikein kolahtanut tämä homma. Mikähän siinä lienee... Ensimmäinen kerä loppui tyhmästi sellaiseen väriin, joka ei käynyt toisen kerän alku- eikä loppupäähän. Onneksi kerän loppumiskohta jäi vakan pohjaan. Ja huovuttaminen vähän pehmensi värin hyppäystä. Toinen kerä sitten alkoi ja loppui samalla värillä. Mikähän lienee ensimmäisessä tullut. Harmittaisi, jos vaikka puseron hihaan tulisi tuollainen. Pitäisi purkaa koko kerä pois ja aloittaa toisella. Aikamoista hukkaa...
Vakka kantineen taitaa mennä jemmaan. Jospa se löytäisi joskus hyvän kodin itselleen. Saatan vaikka tarvita tätä itsekin, kunhan päästään muuttamaan uuteen kotiin. Näihin tiloihin ei juuri ylimääräisiä esineitä mahdu, vaikka kuinka kauniita olisivatkin.

1 kommentti:

Kippuralla kirjoitti...

Purossahan vyötteessä lukee, että jokainen kerä on erilainen :) Itse neuloin kahdesta kerästä villavaippahousut + calorimetryn itselleni (pääpanta talveksi), väri oli muistaakseni tuo sama.