lauantai 29. elokuuta 2009

Nuttu

Ostin tässä taannoin alennuskorista 400 grammaa Malibua, ihan sillä, kun oli niin Tipun näköistä lankaa. Nyt sain aikaiseksi tehdä niistä Tipulle nuttu. Aloitin hihansuusta (kun en viitsinyt tehdä mallitilkkua...) ja siitä sovelsin eteenpäin. Ommeltavia saumoja ei tähän malliin jäänyt yhtään ja melkein kaikki sai tehdä pyörönä. Ja sekös passaa minulle :D
Nutusta tuli ihan kiva, ja Tipukin tykkää. Hihoihin tein levennyksillä ja kavennuksilla aaltokuvioita, mutta ne eivät kyllä ole paljon mistään kotoisin. Olisi pitänyt tehdä toinen mokoma vielä lisää, vähän palmikon malliin. Lanka riitti justiin, semmoinen pieni nökkönen jäi, mikä ei sitten riitä enää mihinkään.
Koulun alun myötä alkoi taas tuntua, että vaatekaappi ammottaa tyhjyyttään. Sehän se taitaa olla naisten ikuinen ongelma. Sama vaivaa muuten lankavarastoakin. Pitäisi varmaan suunnata lankakauppaan, niin saisi molemmat korjattua kerralla. Nyt tuntuu raidoilta, saa nähdä löydänkö mieleisiä värejä mieleisistä langoista. Tai sitten palmikoita tai pitsineuletta...

Ja tähän piti tulla kuva pikkukuistista ja ulkoverhouksesta, mutta se näköjään katosi. Nettiyhteys tuntuu olevan taas sen verran tahmea, että en viitsi edes yrittää ladata sitä uudelleen. Kohta nähdään, onnistuuko edes julkaiseminen.

Raksalla on taas timpuri töissä. Ja jälki on sen näköistä. Kuluneella viikolla on valmistunut sekä etupuolen että takapuolen kuistin runko lattian osalta sekä päädyn pikkukuistiin runko, tuulensuojalevyt ja aluskate päälle. Ja ulkoverhouksen ensimmäinen varvi on kierretty. Sisätilojen pintakäsittely on melkein seissyt, kun olen ollut Pupun päikkäriaikoja koulussa tällä viikolla. Seuraava lähiviikko onkin sitten vasta neljän viikon päästä, sitä ennen ehdin taas maalailla.

Ei kommentteja: