torstai 20. elokuuta 2009

Pikku-Pupu parka :(

Varoitus: tämä postaus käsittelee vain rakentamista ja lapsia!

Pupulla oli eilen liian kiire pihasaunalta pois. Pupu tuli sauna betonirappuset kuperkeikalla alas. Sitten olikin naama rutussa ja veri vuoti päästä. Käytiin ilta-ajelulla terveyskeskuksessa ja kolmen sentin haava liimattiin umpeen. Nyt on sitten tukan alla teippiä, otsassa mustelma sekä silmien välissä ja poskessa naarmuja. Mutta eipä tuo tunnu Pupua lannistavan. Pupulla on kyllä yleensäkin sellainen vauhti päällä, että eipä tätä voi kovin suurena yllätyksenä pitää...

Sitten raksalle: kodinhoitohuoneeseen maalasin väriä. En millään jaksa hoitaa viisihenkisen perheen vaatehuoltoa tylsän näköisessä tilassa. Täällähän tulee vietettyä tunti jos toinenkin. Koittakaahan arvata, mihin suuntaan nämä raidat seinässä ovat!
Valokuvien katselu tekee hyvää välillä, kun levytys-kittaus-hiomis-pohjamaalausurakka tuntuu loputtomalta. Vasta heinäkuun ensimmäisellä viikolla nosteltiin ensimmäiset kipsilevyt seinälle. Alakerta on nyt eteistä lukuunottamatta levytetty ja tätä vaille tasoitettukin:
Orren päässä on niin paksusti tasoitetta, että kuivuminen kestää. Ja kestää. (Ja kestää...) Tämä kohta pitää vielä hioa ja tasoittaa kertaalleen. Pitäisi päästä maalaamaan tupaa!
Loppukevennykseksi vielä kastehelmiä aamuauringossa. Käsitöistä sitten seuraavalla kerralla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seinän raidat ovat pystyssä

Ilosilmukka kirjoitti...

Jep, pystyssähän ne...