perjantai 19. syyskuuta 2008

Patalappu saapui!

Salainen patalappu tuli postissa minulle. Sattui niin hauskasti, että meillä oli Katileinin kanssa yksityinen lankavaihto meneillään ja Katilein oli myös patalappuparini. Sain siis samassa paketissa Salaisen patalapun ja vaihtolangan. Ja kauniita tarroja ja suklaata. No mihinkäs se suklaa nyt joutui... öh...
Tipu huomasi tarrat pöydältä ja kävi sitten aina parin tunnin välein ihastelemassa niitä. "Kenen nämä tarrat on? Annatko mulle tarroja? Onko ne reippaustarroja? Saanko tarroja jos autan siivoamisessa?" ja niin edelleen.

Isäntä oli eilen muuraamassa suunnilleen kellonympäryksen. Tänään jatkuu sama peli. Jos sää jatkuu poutaisena ja muuraus etenee samalla tahdilla, parin kolmen päivän päästä alkaa alimman kerroksen seinät olla muurattuna. Voi kyllä olla, että kun seinä nousee, niin tahti hidastuu. Joka tapauksessa on mukava, kun päästään välillä ylöspäin, tähän asti on menty melkein pelkästään alaspäin, kun on kaivettu monttua.

2 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Kiva, kun paketti löysi perille. Oli muuten hauska sattuma, kun olit myös salainen patalappu-parini :) Tarrat lähetin vähän Tipua ajatellen :)

Ilosilmukka kirjoitti...

Tipauttelen noita tarroja sopivissa annoksissa Tipulle palkaksi, kun se on ollut reipas. Hyödyllisiä :)