perjantai 26. syyskuuta 2008

Bunkkeri

Uusi koti näyttää nyt tältä:
Melkoinen bunkkeri! Nyt ollaan jo maanpinnan yläpuolella. Jos homma sujuu, niin tänään tulee muuraukset muurattua - tältä erää.

Välipalana tein pienet sukkaset. Koko on suunnilleen yksivuotiaan. Lanka on sitä riemunkirjavaa Nallea. Onhan nämä... ööööh... iloisen väriset. En viitsinyt säätää sen kummemmin, tällä kertaa menin siitä, mistä aita on matalin. Tämän väriset sukat ainakin löytyvät helposti sukka- ja lapaskorista. Nämä sukat tulivat tarpeeseen.
Vauvan syöttötuoli sai toisen irtopäällisen. Ja tämä on todellakin uusi päällinen, eikä vanha koristeltuna. Ensin aplikoin sydämen päälliseen ihan vain kolmiaskelsiksakilla, kun yritin päästä (taas) mahdollisimman helpolla. Siitä tuli kuitenkin niin ruma, että ompelin valkoisen nauhan reunan päälle. Paljon parempi! Nauha on tietenkin sitä, mitä sattui laatikosta löytymään (enhän tietenkään viitsi lähteä käymään kaupassa mokoman takia...), tällä kertaa litteää kengännauhaa. Yksi nauha riitti justiin sydämen ympäri, taisi jäädä sentti yli. Kengännauha oli niin helppo ommella mutkalle ja kivan näköinen, että voin vaikka käyttää sen toisenkin parin johonkin tällaiseen!
Ai niin! Tuula! Tänne pitää sitten jättää kommentti joka kerta, kun käy täällä!


Ei kommentteja: