sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Morsiamia ja vähän muutakin

Saatiin nuoripari onnellisesti häämatkalle. Tässä vielä museo-MB juhla-asussa. Hämmästyttävän hyvän näköisiä nuo ruusukkeet ovat vielä, tässä on kuitenkin jo kilometrejä takana.
Pysytään samassa teemassa: Vauva vetää vessapaperia hunnuksi päähän. Tästä tulee jotenkin hämärästi eräs mainos mieleen...
Tässä on tulossa villahousut Vauvalle. Koko noin 80 cm. Näissä on kyllä leveyttä (ja pituutta) riittävästi, joustinneule vain vetää kasaan. Housuista on tarkoituskin tulla vartalon myötäiset. Ylimääräisen pituuden voi sitten taittaa lahkeista kaksin kerroin. Onko tylsempää neuletta olemassa?
Uusi koti näyttää tältä. Isäntä sai ihan kiitettävästi aikaan kahdessa päivässä. Sen jälkeen se onkin potenut rannettaan. Eilen oli kuulemma hankaluuksia jopa kääntää hääauton virta-avainta. Oli vissiin äkistään vähän liian kova homma. Huomenna tulee muurari jatkamaan, pääsee Isäntä-parka vähän helpommalla. Mulle jääkin sitten Pojan kuljettelu kouluun. Kiva homma lähteä aamulla ennen puolta kahdeksaa ajelemaan molempien tyttösten kanssa. Saadaan ruveta lyömään kampetta päälle jo kymmenen yli seitsemän. Ja iltapäivällä sitten toinen keikka.


Ei kommentteja: