torstai 22. marraskuuta 2012

Joulua kohti

Kissaneiti on odotelut silmiä itselleen jo parin viikon ajan. Sain lopulta ommeltua ne paikoilleen ja neiti pääsi kuvaan. Neiti menee pukinkonttiin ja taitaa olla nyt tältä erää viimeinen tätä lajia.
 Kissaneidin liilat osat on virkattu puuvillalangasta ja ruskeat neulottu samettilangasta. Hamonen on röyhelöhuivilankaa.

Toinen sarja virkattuja sydämiä on tärkätty.
 Tällä kertaa kiinnitin kulkusen sydämen kärkeen jo reunusta virkatessani ja tein ripustuslenkin reunuslangan hännästä. Näin on parempi: helpompi tehdä ja siistimpi lopputulos kuin edellisessä satsissa.
 Vielä lähikuva yhdestä sydämestä. Saas nähdä, vieläkö näitä joutuu tekemään lisää, vaikka ajattelin jo lopettaa.
 Eteisen peili lakkasi olemasta peili joskus viime syksynä. Se oli hypännyt yllättäen työpäivän aikana lattialle. Peili oli kappaleina lattialla, kun tulin kotiin. Sen jälkeen kehyksissä on riippunut milloin mikin koriste, vähän vuodenajan mukaan. Nyt ripustin kehyksiin pajusydämen, jonka tein aikaisemmin syksyllä.
Kieputin sydämeen vähän punaista rautalankaa. En malttanut olla yhtään koristelematta. Ajattelin, että tuohon alareunaan voisin laittaa jonkun jutun, joka peittäisi ruskean rautalangan, jolla olen sitonut sydämen kiinni, mutta toisaalta tykkään tästä näin koruttomanakin. Taidan antaa olla näin.

Ei kommentteja: