maanantai 8. lokakuuta 2012

Syttyruusuja arkikäyttöön

Puulämmitteisessä talossa tarvitaan sytykkeitä jatkuvasti. Kananmunakennoista ja kynttilänpätkistä tehdyt syttyruusut toimivat loistavasti. Ruusut syttyvät helposti ja palavat kauan. Nämä ruusut olen kastanut vain kerran steariiniin, useammalla kastamiskerralla ruusuista tulee näyttävämpiä. Ruusut toimivat hyvin näinkin ja nämä on tarkoitettu omaan käyttöön, joten menin siitä matalimman aidan kohdalta tällä kertaa. Ruusuja on tässä läjässä yli 60, joten näillä selvitäänkin sitten pari kuukautta.
 Tämän baktus-huivin lankana on polku. Vajaa kerä sitä meni, ja pituutta on näin muotoilun jälkeen 160 cm.
 Parit tiskirätit tein Hanko-langasta. Tässä rätit ovat 60 asteen konepesun jälkeen. Ei paha, kun ottaa huomioon, että Hangon pesuohjeessa lukeen 40 asteen varovainen pesu.
 Tämä pallopää on vielä kesken. En yleensä ole keskeneräisiä täällä viitsinyt esitellä, mutta tulkoon nyt poikkeus.
Nallelta puuttuu vielä korvat ja kasvot ja muutama muukin nallemainen osa. Valmiina nalle on menossa pukinkonttiin, en vielä tiedä kenelle. Tipu ja Pupu ihastelivat nallea ja melkein saivat aikaan tappelun siitä, kuka nallen saa. Minä olen (taas) ilkeä äiti, enkä lupaa mitään. Tipu väänsi jo itkuakin tänä aamuna töihin lähtiessä. Ei tyttöjen aina tartte saada kaikkea söpöä ja ihanaa, mitä mun puikoilta tulee, eihän? Minusta niille on ihan terveellinen oppitunti, kun ei välillä saakaan sitä, mitä haluaa. Välillä voi suoda muillekin jotain, mitä itsekin tekee mieli. Minusta ainakin.

Ei kommentteja: