sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivän kukkia

Tänä aamuna on varmasti monessa perheessä herätty innokkaiden pikku lahjantuojien tohinaan. Niin meilläkin. Ovathan omin pikku kätösin tehdyt lahjat niitä kaikkein kalleimpia, myös lasten itsensä mielestä.
 Sen verran harrastin äitienpäiväaskarteluja minäkin, että tehtiin Tipun kanssa pikaisesti tänä aamuna muutama kukkanen tyhjistä vessapaperirullista ja varrastikuista. Pojan varastoista lainasin spraymaalia. Koko valikoima tuli käytettyä: valkoista, mustaa ja oranssia. Sitten pihalle kuvaamaan, kun kerran paistaa aurinko. Ensimmäinen versio on otettu rapun vieressä. Onpa tyhmän näköinen tausta. Kaikkea sekalaista sälää taustalla, kukat ei oikein tahdo erottua. Ei hyvä. 
 Toinen versio, sama paikka, eri suunta. Vielä sekavampi tausta, vai mitäs sanotte: traktori kärryineen, talon maalauksessa viime kesänä käytetyt pukit ja vanne nurmikolla. Otetaas vielä uudestaan.
Tällä kertaa tausta on ainakin riittävän yksivärinen, mutta tähän ei sitten paista aurinko. Ei hyvä tämäkään. Tässä vaiheessa alkoi palella ihan tarpeeksi, kun ei tullut laitettua ulkovaatteita päälle. ("Käynpä äkkiä nappaamassa pari kuvaa pihalla, eihän siinä mitään vaatteita tarvitse.") Niin että näiden muotopuolien kuvien myötä Ilosilmukka toivottaa oikein hyvää ja aurinkoista äitienpäivää kaikille äideille!

Ei kommentteja: