keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kännykkäpussi ja kortteja

Poika on käyttänyt vanhan kännykkäpussinsa loppuun. Hajalle meni, mokoma. Puolitoista vuotta pussi näköjään kesti. Kännykkä on sen verran uusi ja hieno (paljon uudempi ja hienompi kuin minulla), että Poika tilasi sille uuden pussin.  
Lankana on ruskea Nalle ja vihreä mohairlanka, joku vyötteetön jämäkerä. Koko on juuri sopiva, näin uutena kännykkä menee hyvin tunkemalla juuri ja juuri pussiin. Venyy se kuitenkin käytössä. 

Appiukko täyttää puolipyöreitä ja tyttöjen kanssa innostuttiin askartelemaan juhlapäiväksi kortteja.  
 Tässä on Pupun suunnittelema kortti. Pientä apua vielä tarvittiin toteutuksessa. 
 Sitten Tipun tulkinta. Vuodenaikaan sopivasti lumisadeaiheinen. Tipu ei apua tarvinnut. Laitetaan pussiin kartonkia, liimaa, sekalaisia nauhoja ja papereita sekä Tipu, ravistellaan hyvin ja katsotaan, mitä sieltä tulee ulos!
 Viimeisenä minun versioni aiheesta. Helmitähden ohje oli uusimmassa Taikalehdessä. Tähteä tehdessäni muistinkin taas, miksi en oikein pidä helmitöistä. Kamalaa näpertelyä, ei mitään sellaista lennokkuutta ja sujuvaa jatkuvuutta kuin neulomisessa tai virkkaamisessakin. Pikkuruiset siemenhelmet eivät varmasti auttaneet asiaa, ja ehkä harjoituksen puutteellakin oli oma osuutensa... Mutta kaunis tähdestä tuli kuitenkin, kunpa viitsisin tehdä lisää.

Ei kommentteja: