perjantai 30. joulukuuta 2011

Sukat ja lapaset

Siinä se joulu taas vilahti. Ajattelin tehdä jouluksi jäälyhtyjä, mutta eihän siitä tullut mitään näillä keleillä. Sen sijaan lumilyhtyjä pyöriteltiin paria päivää ennen aattoa. Nekin ehtivät sulaa aattoon mennessä. Aatoksi saatiin pikkuisen uutta lunta ja Poika teki niistä uudet lyhdyt, joihin laitettiin aattoillaksi öljykynttilät palamaan. Niinhän siinä sitten kävi, että tapaninpäivänä lyhdyt olivat sulaneet ympäriltä ja kynttilät paloivat yksikseen pihamaalla. Ja jäälyhdyt odottavat edelleen jäätymistään ulkona. Että semmoista talvea. Alkaa jo kyllästyttää tällainen puliveivaus. Lunta ja pakkasta, kiitos!
 Ilosilmukan joululahjapaja lopetti toimintansa taas ensi syksyyn asti. Nyt tehdään jotain muuta. Ensin Pupulle uudet sukat ja lapaset Nalle kukkakedosta. Tuli vähän reilut, on kasvunvaraa.
Sama kuva vielä isompana. Pikkupalmikoita laitoin koristeeksi ja sekä sukkien että lapasten suihin tein nirkkoreunukset. Tipukin tarvitsisi sukat, mutta villasukat eivät nyt ole mieleiset. Pitäisi kuulemma olla sellaiset "ihanat pörrösukat", siis semmoiset akryylihärpäkkeet, joita saa vain kaupasta. Höh! Täytyy varmaan ostaa, Tipun persoonallisuudella tappeluita tulee ihan tarpeeksi tärkeämmistäkin asioista.

Ei kommentteja: