lauantai 31. heinäkuuta 2010

Valmistuu, valmistuu

Tilkkutöitä, nimittäin. Nyt taitaa olla kiintiö tältä erää täynnä, tai mistäs sitä tietää. Jos vaikka rupeaa taas hotsittamaan. Muut tämän kesän tilkkutyöt olen onnistunut perustelemaan itselleni tarpeellisiksi, tämä liina meni ihan huvin puolelle. Käy tämä vauvanpeitoksikin. Saa nyt sitten nähdä, mistä tämä löytää loppusijoituspaikkansa.
Tämä pikatekniikka esiteltiin joskus Strömsö-ohjelmassa. Helppo ja nopea tekniikka. Näin saisi vaikka tehtyä helposti isojakin pintoja neliönmuotoisista tilkuista. Tässä yhdistin blokit kaitaleilla, passaisihan ne ommella suoraan toisiinsa kiinnikin. Liinan koko on metri kertaa metri.
Ja tässä sitten! Savusauna lämpiää jo! Pieniä puutteita varustuksessa tosin vielä on: ikkuna ja sisälattia puuttuvat vielä kokonaan ja lauteiden virkaa toimittaa pukkien varaan asetetut lankut. Ovea Isäntä kopistelee parhaillaan kasaan. Mutta sehän ei meitä estä saunomasta ensilöylyjä!

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Voi, savusauna!! Ihanaa! Sellainen meilläkin on haaveissa jahka tuo meidän pikku tölli ensin valmistuu :) Mukavia saunahetkiä!