sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Täytettä pukinkonttiin

Ompelin vielä pikkuiset tossut Tipun vauvanukelle. Tossut on tehty verhoilukankaasta ja ommeltu käsin. Ohje näihin - samoin kuin kaikkiin muihinkin viime aikoina esiteltyihin nukenvaatteisiin - on parin vuoden takaisista Suurista Käsityölehdistä.

Pikkuinen nalle valmistui myös. Nalle oli mukava tehdä. Tein nallen sukkapuikoilla pyörönä sileänä oikeana. Sitten vain käänsin nurjan puolen päälle. Päättelin kaikki kappaleet kolmella puikolla niin, että reuna umpeutui samalla. Ompelemista jäi hurjan vähän, lähinnä luomisreunojen umpeen kursimista. Kädet ja jalat on kiinnitetty tukevalla langalla vartalon läpi ja niitähän voi jopa käännellä!

Nalle-herra uskalatui kuvattavaksi vielä nakuna, ilman kaulaliinaakin. Nallen ohje on samasta kirjasta kuin muidenkin täällä viime aikoina esiteltyjen lelujen.

Jotenkin meille ilmestyi tällainen läjä huopapalloja. Mitähän näillä tekisi? Antaisinko olla tässä korissa vai laittaisinko narut, että voi vaikka ripustella kuuseen. Vai jakelisinko pois vielä joulun alla?

2 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Suloisia juttuja olet tehnyt! Nuo pallot olisivat kauniita roikkumassa, mutta sopisivat myös paketin koristeeksi!

Ilosilmukka kirjoitti...

Paketin koristeeksi olikin mukava idea! Voipi olla, että palloja menee sinne.