keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Pupuneiti

Pupuneitikin pujahtaa pukinkonttiin. Neidin ohje on arvatkaapas mistä? Edelleen samasta kirjasta. Jotenkin tämä kirja jämähti päälle. Nyt tuntuu siltä, että joulupukin alihankintapaja on pikkuhiljaa lopettelemassa toimintansa tältä vuodelta. Muutama projekti vielä...

Pupuneiti uskaltautui kuvattavaksi vielä ilman mekkoakin. Lankana pupussa on Nalle ja pupu on tehty (taas kerran) pyörönä oikea puoli päällepäin ja käännetty sitten nurin.
Kyllästyin lopulta Tipun kiukutteluihin. Meillä kun tahtoo tulla tappelu melkein joka kerta, kun pitää mennä syömään, pukemaan tai harjata hiukset. Tai mennä ulos tai nukkumaan. Tein taulukon, jossa on listattu syömiset ja pukemiset, hammaspesut ym. työt. Ja sarakkeisiin päivät aaton aattoon asti. Joka kerta, kun työ sujuu ilman kiukuttelua, piirrän ruutuun hymynaaman ja kiukuttelusta tulee surunaama. Kymmenestä hymynaamasta saa liimata kalenteriin tarran. Kiltteyskalenteri on toiminut pari päivää tosi hyvin. Siinä ei ole vielä yhtään surunaamaa. Siis ei yhtään! Käsittämätöntä. Tänään Tipulla oli leikki kesken, kun piti tulla syömään. Ruoan jälkeen Tipu selitti, että meinasi tulla harmitus, kun piti lähteä syömään, mutta minä hyppäsin sen yli. Näin! Ja sitten Tipu hyppäsi keittiön lattialla reilun loikan. Hyvä Tipu!

Ei kommentteja: