lauantai 17. toukokuuta 2008

Toinen poncho

Pienempi poncho menee lahjaksi pikkuiselle sukulaistytölle. Koko on varmaan jotain parivuotiaalle. Taitaa olla vielä iso. Pysyypähän ainakin kädet lämpimässä liepeen alla. Alempi on jo aikaisemmin täällä esitelty Tipun poncho. Vauvalle voisin vielä tällaisen väsätä, kohtahan se oppii istumaan. Voisi sitten sunnuntaikävelyllä istuskella vaunuissa ponchossaan. Niin ja lankana tässäkin on Florica ja Bambino (vaaleanpunainen). Puikot 3½ ja alareunan reiät on noin 8 silmukan välein.

Nyt on työn alla tunika Tipulle kevät-Novitan ohjeella. Tietysti ohjetta soveltaen, koskas minä nyt ihan ohjeen mukaan maltan mitään tehdä... Seuraavaksi ehkä se Vauvan poncho tai sitten pitsisukat itselle, tai ehkä jotain muuta.


Tämä muutti parvekkeelle. Onkohan tuo sitten enemmän rumistusta vai koristusta... Jotain krumeluuria se kaipaisi, saa nyt nähdä tuleeko mitään mieleen. Tässä siis vuosikertapajuja köytetty narulla yhteen kukkaruukussa. Nämä on kerätty punottavaksi, mutta sitten jotenkin unohtuivat tänne kotiin. Punontatyömaa on yleensä mökillä. Tätä kukkaa ei ainakaan tarvitse kastella!


Ja tässä vielä vauva. Jokohan neidillä on urasuunnitelmat selvillä? Tuo tietokone ainakin oli hurjan kiinnostava. Harmi, kun ei ihan yletä koskettelemaan, eikä eteenpäinmenovaihdetta ole vielä vaihdelaatikosta löytynyt. Pakki vain.

Ei kommentteja: