keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Wingspan-huivi

Käsityörintamalla ei ole nyt juuri mitään välttämätöntä tai edes tarpeellista tehtävää. Hiukan meinaa olla hankaluuksia saada asetukset päässä kohdilleen tekemään sitä mitä huvittaa. Ideoita ja hahmotelmia on, mutta mikään niistä ei ole päässyt toteutusasteelle asti. Aloitan jotain, en tykkääkään ja puran pois.
Inspiraatiota odotellessa sain kuitenkin aikaiseksi Wingspan-huivin, joka on oikeasti älyttömän helppo tehdä. Jopa niinkin helppo, että lisäsin nuo pitsireiät, kun pelkkä ainaoikeinneule ja lyhennetyt kerrokset on niin puuduttavan tylsää. Liukuvärjätty lanka sopisi tähän malliin yksiväristä paremmin ja olisi hauskempi tehdäkin. Tämä huivi on väriltään kauniin vaalean harmaa. Langasta ei ole teknisiä tietoja, jotain ohutta ja vähän pörröistä se kuitenkin on. Nyt on puikoilla toinen Wingspan vähän isommalla silmukkamäärällä. Lanka ei näytä vähenevän yhtään. Olen tainnut löytää päättymättömän lankakerän!

2 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Hei Ilosilmukka . Mukavia ja kauniita sekä siistiä jälkeä teet. Minulla ei tuo blogin tekeminen oikein onnistu, mutta käsityöt sitäkin nopeammin. Onko sinulla suomenkielinen ohje tuohon Wingspan huivin. Olisi niin mukavaa kokeilla jotain uutta. Suomalaista ohjetta en ole mistään saanut.
Etukäteen kiittäen
Pirjo Helena

Ilosilmukka kirjoitti...

Hei Helena. Ikävä kyllä minulla ei ole käännöstä Wingspanin ohjeesta. Ohje on kyllä sen verran simppeli, että jos lyhennetyt kerrokset ovat sinulle tuttuja, saatat hyvinkin saada selvää englanninkielisestä ohjeesta englanti-suomi -neulesanaston avulla. Sanasto löytyy vaikka neulelehti Ullan sivuilta.