sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Toinenkin Wingspan

Ilosilmukka vaihtoi viikko sitten työpaikkaa. Uusi työ vie pidemmän työmatkan takia lähes tunnin verran enemmän aikaa päivittäin ja uusien kuvioiden opettelu vie myös vähän enemmän paukkuja kuin vanhat ja tutut kuviot. Edellisestä postauksesta onkin päässyt jo vierähtämään aikaa. En millään muotoa aio parantaa tapojani, vaan aion edelleen postata silloin, kun on jotain asiaa, ehdin ja jaksan. Ilosilmukan blogi on minulle mitä suurimmassa määrin huvia, ei pakollista työtä.
 
Käsitöitä valmistuu joka tapauksessa tasaiseen tahtiin, isompia hitaammin ja pienempiä nopeammin. Näinä aikoina kevätkelit houkuttelevat myös liikkumaan ja pihatöihin, mikä verottaa päivittäistä neulomisaikaa. Tällä hetkellä pajalta tuntuu kaikesta huolimatta valmistuvan huiveja.
Edellisen postauksen Wingspan muutti uuteen kotiin ja tein omaan käyttöön uuden, tällä kertaa vähän isommalla silmukkamäärällä. Tässä Wingspan roikkuu omenapuun oksalla kevättuulen leyhyteltävänä. Kuten näkyy, viikossa pihamaalta on lumet lähes hävinneet. Kevät on tullut uskomattoman nopeasti, sitten kun se lopulta pääsi vauhtiin.

Ei kommentteja: