maanantai 3. syyskuuta 2012

Linna paperirullista

Sain käsiini ison tulostimen tyhjiä paperirullia. Mitähän niistä voisi tehdä? Rullat ovat todella tukevaa pahvia, pistosahalla, kuviosahalla ja reikäporalla saatiin rullat pätkiksi ja rei'ittyä. Ensimmäinen askartelu paperirullista on tällainen linna. Männynkävyt ovat kuvissa mukana ilmentämässä linnan kokoa.
 Tai kaksihan noita linnoja sitten lopulta tuli. Pupu päätti, miten mikin torni päällystetään. Neljässä on paperi päällä, yksi on maalattu. Pupu päätti myös, minkäväriset katot mihinkin torniin laitetaan ja miten tornit yhdistetään toisiinsa. Ja tietenkin myös koristeluista.
 Ovi linnaan piti saada. Päällystin rullasta irti leikatun kappaleen paperilla ja liimasin siihen pallon nupiksi.
 Ovi on teipattu niin paikoilleen, että se aukeaa ulospäin. Yhteen torniin piti tehdä kattoluukku ja lopuksi vielä köysitikkaat varrastikun pätkistä ja narusta, jotta asukkaat pääsevät kiipeämään kattoluukulle.
Tipulla on samanlainen linna tulollaan, vielä vähän vaiheessa. Pupun kanssa näperreltiin linna valmiiksi, kun Tipulla oli kaveri yökylässä ja Pupu tunsi itsensä yksinäiseksi, kun ei mahtunut koululaisten porukkaan.

1 kommentti:

Anu kirjoitti...

Sinulla on kiva blogi. Annoin sinulle tunnustuksen, käyppä vilkaisemassa blogissani.