keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Oli - eipäs ollutkaan.

Mun läppäri taitaa tosiaan vedellä jo viimeisiään. Nettiyhteys tökkii vallan vimmatusti. Kummaa... Edellisestä postauksesta ei tullut mitään, en kerta kaikkiaan saanut sitä menemään läpi. Ja tämäpä selittääkin sitten piiiitkän tauon.

Olipa kerran pitsihiha. Hetken päästä sitä ei ollutkaan. Purin pois. Ei ollut hyvä. Tätä nykyä tuota tekelettä on jo paljon muutakin kuin pelkkä hiha. Ohje on Kauneimmista käsitöistä, tämän kevään numerosta.

Kotiin on saatu katto päälle. Tai ainakin melkein. Eilen, kun tämän kuvan otin, takapuolen lape puuttui vielä melkein kokonaan. Tänään pitäisi tulla valmista. Saa nähdä nyt, miten peltiseppien puhe pitää. Tätä työmaata on ainakin siirretty jo moneen kertaan.
Muurarin työ sen sijaan on edennyt kuin juna kiskoilla. Eilen oli viimeinen muurauspäivä - tähän pötköön. Hella on yhdistelmä vanhaa ja uutta. Vanhan kannen keittolevy on halki. Mistähän saisi uuden vanhan tilalle? Ja hellan uunista puuttuu pellit. Niitäkin pitäisi jostain hommata. Pitäisiköhän käydä kesällä rompepäivillä?

Ei kommentteja: