perjantai 13. helmikuuta 2009

Virheitä

Virheitähän tekevälle sattuu...
Virhe 1:
Pupun mekon hätäinen postaus. Unohdin näprätä mekkoon silkkinauhan ja rusetin ennen kuvaamista. Tällainen rusetti ja hempeänhempeä hennon vaaleanpunainen nauha. Ompelin nauhan ja rusetin kiinni, muuten se ei kyllä tule paikallaan pysymään.
Virhe 2:
Sen näkeekin tässä kuvassa. Ja oikein kaksin kappalein. Ärsyttävää. Huomasin mokat vasta, kun poimin silmukoita virkatun kappaleen reunassa. Silmät kiinniköhän minä olen näitä neliöitä virkannut? Olin tietenkin käyttänyt keltaisen langan kaikki. Tuumasin, että antaapa olla. Toivottavasti Pupu ei pysy niin kauaa paikallaan, että näitä kukaan ehtii huomata.
Virhe 3 ja 4:
Ne saatkin itse etsiä seuraavasta kuvasta.
Kolmonen on melko helppo, mutta nelosen voin kuitata sillä, että näinhän minä tämän suunnittelinkin! Tästä on tulossa pöytäliina, koko suunnilleen metri kertaa puolitoista. Luulen, että pöytäliina valmistuu, kunhan ehdin ja viitsin käydä kangaskaupassa ostamassa vanulevyä ja vuorikankaan ja univelka tämän sairastelun jälkeen taas tasaantuu. En yritäkään tässä mielentilassa neuloittaa ja tikata tätä. Menee vielä pilalle.

Boisessa kisat sen kuin jatkuvat. Lajina suurpujottelu ja mitaleilla Pauliina, Sanna ja Pekka, sekä Jesse neljäntenä. Hyvä hyvä!

Ei kommentteja: