perjantai 27. helmikuuta 2009

Verso-sukat

Otin varaslähdön Project Spectrumiin ja tekaisin itselleni keväänvihreät villasukat. Sukat saivat nimekseen Verso. Kirjoittelin ohjetta muistiin, ajatuksena ehkä tarjota sitä Ullaan, mutta pikainen käväisy Ullablogissa paljasti, että alkukeväisen Ullan aineiston deadline oli 15. päivä tätä kuuta. No, väliäkös hällä. Näitä sukkia on kuitenkin tulossa toinenkin pari, tällä kertaa kärjestä aloittaen, jotta versot kasvavat ylöspäin.

Väsyttää niin vietävästi. Pupu kupsehti melkein koko viime yön. Aamupäivä menikin sitten kitistessä, kunnes pieni sammahti puoli yhdentoista aikaan. Saa nähdä, kuinka kauan uni maistuu, ennen kuin nälkä herättää. Ei nimittäin ehtinyt syödä ruokaansa vielä ennen sitä. Poijalla on kohta synttärit. Yritän tässä unipöhnässä saada jotenkin aikataulutetuksi Pojan haun kaverilta (vähän kyläilyä samalla, menee varmaan jotain 6 tuntia), synttäreillä käynnin, siivouksen, äiti-lapsipiirissä käynnin, mokkapalojen ja mustikkapiirakan leipomisen sekä kaupassa käynnin. Tänään ei voi vielä leipoa, eikä siivotakaan kannata vielä. Lauantai menee talkooväkien ruoanlaitossa, liesutessa ja illalla saunomisessa, sunnuntaina pitäisi sitten käydä niillä synttäreillä ja maanantaiaamuna äiti-lapsipiirissä. Maanantai-iltapäivänä pitäisi kaiken olla valmista. Saa nähdä, kuinka käy. Ehkä leivon piirakan, jos ehdin. Ja jaksan. Näin unisena tahtoo tuo sohvannurkan ja sukkakutileen kutsu voimistua ylipääsemättömäksi.

1 kommentti:

TiiQ kirjoitti...

Tulin juuri lähettäneeksi Ullaan sukkaohjeet Verso-nimellä - anteeksi, en tajunnut googlata nimellä kuin vasta nyt jälkikäteen, tarkistin vain Ullan oman arkiston. Tarkoituksellisesti en plagioinut nimi-ideaa (omatkin sukkani ovat lehtiaiheiset ja vihreät...)!