sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Hempeilyä

Saatiin uusia asukkaita.
Kuvassa vielä auton kontissa muovipussissa, nyt tietysti jo pihalammessa. Kirjolohen poikaset nimittäin. Saa nähdä, kuinka nuo kotiutuvat. Tämä homma on meille vielä vähän uutta...
Tässä taannoin Isäntä sai viriteltyä keittiön välitilan lasit paikoilleen. Kun siis lopulta saatiin lasit lasiliikkeessä. Toimitusaika taisi olla pari kuukautta. Ei onneksi ollut kiire meilläkään. Samalla tein meillä päivittäin käytössä olevalle kaakaopurkille paremmin tyyliin sopivat koristeet. (Edelliset koristeet olivat punaisia elefantteja.)
Sitten se hempeä osuus. Tytöillä on hammaspesujakkarana lienee Isännän vanha pikkujakkara. Jakkara oli ennen vaaleansininen (ja sitä ennen valkoinen ja sitä ennen tumman sininen) ja maalipinta oli jo kulunut. Poistin vanhat maalit ja maalasin jakkaran uudelleen.
Maali on hennon vaaleanpunainen ja koristeet kanervanpunaisia. (Mikähän kumma viiraus sattui suunnittelijalle...) Väriyhdistelmä on Tikkurilan uusista värilastuista. Koristemaalauksen vetäisin vapaalla kädellä sen kummemmin edeltäkäsin suunnittelematta. Mun suunnittelu ei oikein tahdo aina pysyä tekemisen tahdissa näissä käsityöhommissa.
Vaaleaa piti ostaa litran purkki, kun sitä ei voinut sävyttää pikkupurkkiin. Tiedossa on siis muitakin eriparikalusteita samalla paletilla. Kiva tehdä välillä jotain, jonka valmistuminen ei kestä viikkoja tai kuukausia. Tai vuosia.

Ei kommentteja: