sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Kaikenlaista sitä onkin tullut tehtyä

Pupu sai Novitan Purosta villikset. Näihin lykkään alle pöksyt ja sideharson pöksyjen sisään. Hyvin tuntuu harso pysyvän paikallaan. Ajatus tässä on se, että Pupun olisi helpompi opetella kuivaksi, kun märkä vaippa tuntuukin märältä. Villahousujen malli on omasta päästä, yläpäässä on 80 silmukkaa. Lahkeissa taitaa olla 36 silmukkaa yläosassa ja neljä silmukkaa kavensin lahkeensuuhun mennessä. Parin päivän käytön jälkeen housuissa näkyy jo epäilyttäviä nukkaantumisen merkkejä. Olen pitänyt näitä liivihameen tai tunikan kanssa sukkahousujen tapaan. Ovat varmaan aika kovilla reippaan kaksivuotiaan touhuissa. Voisin silti tehdä vielä toisetkin.
Tein pikaisesti tilkkupeiton pukin konttiin. Joka näiden kanssa on pelannut, huomaa itsekin, ja kerron nyt sitten muillekin, että tämähän on tehty pikatekniikalla. Sen verran nyt sattui kiirus, että vähän piti oikaista ;) Pikkujoulupaketeihin piilotin näitä virkattuja ja koristeltuja palloja. Ja kuvitelkaa: viitsin oikein ommella paljetit kiinni, en liimannut!
Astianpesukone sai pintaansa kontaktimuovista leikatut lehtikuviot. Näiden on tarkoitus olla samanlaisia kuin välitilaan maalaamani kuviot. Ne vilahtavat tässä postauksessa. Ei jää valkoinen astianpesukone niin kalpeaksi mustan uunin, lieden ja jääkaapin rinnalla.

Ei kommentteja: