maanantai 28. syyskuuta 2009

Juhannuskokko :/

Muistatteko vielä juhannuksen? Minäpä muistan. Pidettiin Isännän kanssa sen verran vapaata rakennuksesta, että käytiin katkomassa mökiltä vedet ja lämmöt. Samalla tuli tarkastettua savusaunanraato. Tällaiselta siellä näyttää.
Palo on ilmeisesti alkanut tuosta kiukaan päältä. Olisiko tullut vuokralaisella vähän iso valkea pesään... Seinät ovat hiilellä joka puolelta. Saunan viereisessä varastossakin on ollut niin kuuma, että lattialla olleet muoviset uimavehkeet ovat osittain sulaneet. Kaatopaikkatavaraa.Surkean näköinen ilmestys. Ei tarvitse ainakaan harkita, saisiko tämän vielä korjattua. Uusiksi menee. Kunhan nyt päästään vakuutusyhtiön kanssa yksimielisyyteen korvauksista ja niiden maksuaikataulusta.

On mulla iloisempiakin kuvia:
Tadaa! Keittiössä on lattia! Nyt meillä on huone, jossa on valmiit seinä-, katto- ja lattiapinnat. Ja tämähän ei sitten ole mitään laminaattia, vaan korkkia. Lattian ei pitäisi kolhiintua, se on mukavan pehmeä jalan (ja putoavien astioiden) alla ja helppo pitää puhtaana. (Tykkään silti enemmän lankkulattiasta. Se kun tuntuu luonnollisemmalta.)

Ei kommentteja: