keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Apua! Joulu on jo tulossa!

Virkkasin Virkkausringin joulunalustempaukseen lyhtyjä. Muutossa vein kaikki lyhdyt mökille. ("Voihan ne hakea sitten lähempänä joulua sieltä pois.") Vesivahingon takia mökillä piti tyhjentää koko keittiö ja tupa. Ja kuinka ollakkaan, ne lyhdyt ovat nyt hyvässä tallessa kaapissa, jonka edessä on sänky, pöytä, penkit, kiikkutuoli ja erinäisiä pienempiä esineitä. Aioin jo ostaa uusia, mutta en löytänyt kaupasta mieleisiäni pikkuisia. Näitä lasipurkkeja sen sijaan löytyy ihan täältä kotoa.

Laitoin purkkien pohjalle hiekkaa, jotta ne eivät halkea kuumetessaan. Hiekka myös pitää kynttilät paikallaan, vaikka lyhty vähän heiluisikin tuulessa.

Laitoin huovutettuihin sydämiin narut. Ja palloihin myös.

Pipoja tytöille. Nämä ovat vielä päättelemättä ja muutenkin kesken. Kirjoittelen myöhemmin lisää.
Tämä sen sijaan on valmis. Malli on sama, mutta joustinneuleella tehtynä. Lankana kaikissa on Karuselli. Melkoista nirskutusta on tuon langan neulominen muovipuikolla. Sinisävyinen on aikuisen kokoa (vaikka Tipun päässä tässä kuvassa onkin) ja menee pukinkonttiin.
Täällä on otsikon mukaisesti pikkuinen paniikki päällä. Huovutukset on kesken, tyttöjen pipot on kesken, Tipun joululahjaprinsessanukke on kesken, pehmoankka on kesken. Ja fiksusti piirtelin tänä aamuna kaavoja, jotta voin aloittaa vielä nukenvaatteita Tipulle pukinkonttiin. Niin ja anopin vanha hame odottaa kiikkutuolin päällä uutta elämää Tipun mekkona. Pitäisi varmaan välillä keskittyä tekemään valmiiksi näitä keskeneräisiä. Onneksi tässä on jouluun vielä monta iltapuhdetta.

Ei kommentteja: