keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Maalia lattioihin

Lattioiden maalaus alkaa olla loppusuoralla. Tänään vetelin tummempaa harmaata tuvan puolelle. Tähän malliin:
Tuvasta puuttuu vielä vähän sablonikuvia ja eteisestä ja kammarista nämä reunukset. Pitäisi varmaan yrittää tänä iltana väkertää sabloni, niin saisin huomenna sitten töpätä ne. Tähän mennessä tuoreeseen lattiamaaliin on tarttunut neljä kärpästä. Luulisi kärpästen kohta loppuvan... Ai niin: Ilosilmukan isä oli tänään asentamassa Isännän kanssa alakerran portaita. Elämä sen kuin helpottuu!

Olen minä käsitöitäkin tehnyt, tällä blogilla vaan on sama vaiva kuin monella muullakin näin joulun pikkuhiljaa lähestyessä: ei tänne viitsi kuvata käsitöitä, kun sukulaiset käy kuitenkin katsomassa, vaikka eivät uskalla kommentteja jättääkään. Teidät on nähty! Laitetaan sitten joulun jälkeen pläjäys. Sen verran voin paljastaa, että edellisen postauksen langoista on jäljellä enää harmaankirjava ja vähän ruskeankirjavaa. Muut meni jo.
Koulusta sain tänään tiedon, että viestinnän opinnot hyväksyttiin hyväksiluettavaksi. Vähän arvelin, että niistä voi tulla lisätöitä, ennen kuin saan kurssin suoritetuksi, mutta ei tullutkaan. Hyvä näin. On tässä muutakin tekemistä.

Ei kommentteja: